This post is also available in: English (Английски)

Loading...

КУЕСТ ЗА СЕМЕЙНИ ДВОЙКИ

Какво представлява Куест за семейни двойки?

КУЕСТ ЗА СЕМЕЙНИ ДВОЙКИ не е конференция или семинар за семейства, а уникална възможност да прекарате 6 дена с вашия брачен партньор, търсейки заедно единство в Бог. Потопете се в Божието присъствие, за да може Той да сплоти сърцата ви и да освободи съдба, която може да бъде намерена само чрез единство.

Пътешествието започва с 30 дневна подготовка, която включва четене, изучаване и запаметяване на пасажи от Библията, молитва, водене на дневник и прочит на книга. Участниците получават подробни инструкции по имейл преди да започне подготовката.

Следващата етап включва 6 дена в Комплекс PromisedLand – място, изолирано от ежедневните рутини, телефонни разговори и интернет. В продължение на шест интензивни дни семейните двойки ще преоткриват единството помежду си без да губят индивидуалността си. Дискусии върху Библeйски и житейски теми, поклонение и хваление, ден за пост и молитва, както и лично време сред природата са само част от преживяванията.

Всяка семейна двойка, която е преминала през този Куест може да кандидатства за Екипа от служители.

Откъде идва името Куест за семейни двойки (Q1 – Quest for Oneness)?

Името на Куеста за семейни двойки (Q1 – Quest for Oneness), буквално от англ. език се превежда Куест за единност/сплотеност/цялост/единодушие. Думата Куест (от англ. дума Quest) в оригинал има много специфично значение и няма български еквивалент. QUEST означава дълго и трудно търсене, дирене, преследване, ловуване, стремеж, продължително пътуване, наситено със събития и преживявания, изследователска мисия, приключенска експедиция, на която се постига или открива нещо ценно. Куест за семейни двойки е едно изпъленено с много преживявания и приключения търсене/дирене/преследване на Божието сърце.

Кой може да участва?

Съпругът трябва предварително да е участвал в Куест за мъже, а съпругата да е участвала в Куест за жени.

Кой води събитието?

Екип от служители, който обикновено е съставен от 3-4 семейства.

Предстоящи събития

6 свободни места
Към регистрация

8 свободни места
Към регистрация