This post is also available in: English (Английски)

Loading...

Трапеза

За нас в PromisedLand трапезата е нещо повече от възможност за задоволяване на физическия ни глад. Това е време на общуване, време на сближаване с хората около масата и възможност да си спомним за нашия Господ Исус Христос.
(1 Коринтяни 11:26)

Ястия

Храната, която поднасяме на нашите гости, я приготвяме с много любов и усърдие. Традиционни български и чуждестранни ястия, домашно приготвено мюсли, билкови чайове, разнообразни салати, вкусни десерти са част от нашето меню. Неотдавна една наша дългогодишна идея започна да става реалност – ястията ни да носят Библейски имена. Причината не е просто да сме различни и интересни, а защото това е още един начин времето ни за хранене да бъде фокусирано върху духовни разговори. По- долу вижте някои примери …

Трапезария

През лятото освежаващо хладна,а през зимата уютно топла, трапезарията е едно от любимите места на нашите гости. Сутрин се наслаждават на аромата на кафе и препечен хляб, в свободното време зачитат някоя интересна книга от библиотеката, а вечерите са наситени с разговори, смях и игри.

Часове за хранене

Breakfast imageЗакуска 08:30 – 09:30ч

Lunch imageОбяд 13:00 – 14:00ч

Diner imageВечеря 18:30 – 19:30ч

Любопитен ли си да надникнеш в менюто на PromisedLand?

Натисни тук

ХРАНИ СПОМЕНАТИ В БИБЛИЯТА