Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

РЕГИСТРАЦИЯ за СЕМИНАР ЗА УЧЕНИЧЕСТВО

08.10 – 09.10.19
20 свободни
места
Комплекс PromisedLand
с. Стоките
общ. Севлиево
40 лв.

Настаняване и освобождаване

В деня на пристигането настаняването е между 10:30 и 11:00 ч. Събитието започва със сесия в 11:00 ч. В деня на отпътуването събитието завършва в 17:00 ч. и освобождаването на стаята е до 17:30 ч.

Говорители

Йохан и Анналена Терон

Информация за събитието

Ами ако беше възможно да правим това, което е правил Исус? Ами ако, като Исус, можехме силно да повлияем на света без въобще да пътуваме на повече от 150 км от вкъщи? Ами ако можехме да вземем група от „необразовани, обикновени хора“и да ги екипираме да обърнат света с главата надолу (Деяния 4:13)? Ами ако за четири кратки дни можехме да създадем движение от хора, които правят ученици, точно както Исус?

Елате и ще дискутираме заедно следните теми:

• Откриване на Библейските концепции и видение за правене на ученици.
• Преоткриване на последствията от това да се следва Христос.
• Откриване на практични стратегии за това как да създаваме ученици.
• Запознаване с метода за групи за ученичестване, наречени “горещи къщи” (hothouses) с цел създавене на ученици.

Напуснете събитието с практичен план за това как да започенете движение на правене на ученици.

Транспорт

За повече информация относно различните начини за придвижване до базата, натисни тук.

Всеки, който се е регистрирал преди събитието ще получи списък с имената и координатите на останалите участници, с които може да се комбинира за пътуването.

Такса

Поради ограничените места в базата, първите 30 човека, които заявят участие и предварително заплатят пълния размер на таксата (70 лв – благодарение на спонсори, само за това събитие таксата е 40 лв) ще бъдат допуснати като участници. Фактическата регистрация ще бъде не по ред на записване, а след извършване на плащането. Таксата покрива 1 нощувка, 1 пълен храноден + 1 екстра обяд и кафепаузи.

Отмяна на резервация

Таксата за участие ще бъде върната само ако е извършена отмяна на резервацията поне една седмица преди датата на пристигане. При по-късна отмяна на резервацията или по-ранно напускане на комплекса, таксата не се връща и ще бъде използвана за спонсориране на други участници, които нямат финансова възможност да заплатят пълния размер на таксата.

Отмяна на събитието

Ако не се събере минималния брой участници (10) или възникне непреодолима пречка и организаторите са принудени да отменят събитието, таксите на участниците ще им бъдат върнати.

За да заявиш желанието си за участие в събитието е необходимо да попълниш следните задължителни полета:
За да бъде завършена твоята регистрация е необходимо да заплатиш таксата за участие (40 лв) по банков път на следната сметка:

Ередита ООД
АлианцБанк България
IBAN: BG88BUIN95611000360798
Основание за внасяне: РЕЗЕРВАЦИЯ (посочват се датите)