Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА КУЕСТ ЗА ЖЕНИ

За да се запознаеш с общата информация за събитието, натисни тук.

16.05.22 – 21.05.22
4 свободни места
Комплекс PromisedLand
с. Стоките
общ. Севлиево
400 лв.

Настаняване и освобождаване

В деня на пристигането настаняването е между 13:00 и 13:30 ч. Първата сесия започва в 13:30 ч. В деня на отпътуването събитието завършва в 13:00 ч. Поради важната последователност на отделните елементи в събитието, участничките трябва да се посветят да присъстват от началото до края на събитието.

Подготовка

Подготовката започва 30 дни преди събитието и в този период всяка участничка е нужно да:

 1.  Проверява при възможност всеки ден своята електронна поща, тъй като по време на подготовката ще бъдат изпратени няколко важни писма, свързани с Куест.
 2.  Чете по една глава на ден от Първото Послание на Петър (така за 30 дена посланието ще бъде прочетено общо 6 пъти).
 3.  Отдели време да прочете по едно размишление на ден – всички 30 размишления ще бъдат изпратени по имейл преди началото на подготовката.
 4.  Прочете книгата на Никол Джонсън „Да опазиш сърцето на принцеса в един не толкова приказен свят”. Електронен вариант на книгата ще бъде изпратен по имейл преди началото на подготовката.
 5. Научи наизуст няколко стиха от Библията – ще бъдат изпратени по имейл преди началото на подготовката. Задачата е особено важна и не бива да бъде пренебрегвана.
 6.  Започне личен дневник, в който да си води бележки по време на подготовката и престоя си на Куест.
 7.  Се моли всеки ден за останалите участнички, за себе си и за своето семейство.

Транспорт

За повече информация относно различните начини за придвижване до комплекса, натисни тук.

Всяка участничка преди събитието ще получи списък с имената и координатите на останалите жени, с които може да се комбинира за пътуването.

Такса

Поради ограничените места в комплекса, първите 18 жени, които заявят участие и предварително заплатят пълния размер на таксата (400 лв) ще бъдат допуснати като участнички. Фактическата регистрация ще бъде не по ред на записване, а след извършване на плащането. Таксата за участие покрива 5 нощувки, храна и всички необходими материали за събитието.

Отказване от участие

Ако регистрирана участничка по каквато и причина реши да не участва в събитието, трябва да уведоми организаторите най-късно 45 дни преди началото на събитието. В този случай таксата ще й бъде върната или по нейно желание може да остане като депозит за следващото по ред събитие. Ако не уведоми в срок, таксата няма да бъде върната и ще бъде използвана за спонсориране на други участнички, които нямат финансова възможност да заплатят пълния размер на таксата.

Отмяна на събитието

Ако не се събере минималния брой участнички (10) или възникне непреодолима пречка и организаторите са принудени да отменят събитието, таксите на участничките ще им бъдат върнати или при тяхно желание могат да останат като депозит за следващото по ред събитие.

За да заявиш желанието си за участие в събитието е необходимо да попълниш следните задължителни полета:  Декларирам, че имам навършени 18 години и съм психично здравa
  Въведи данните на близък човек (съпруг/роднина/приятелка), който ще трябва да изпълни една специална задача преди Куест, както и да се моли за теб по време на събитието. Предварително се увери, че този човек е уведомен за твоя избор и е съгласен да поеме тази отговорност.

  Избери вярното:
  съпругроднинaприятел/ка


  За да бъде завършена твоята регистрация е необходимо да заплатиш таксата за участие от 400 лв по банков път на следната сметка:

  Фондация КОМПАС
  АлианцБанк България
  IBAN: BG39BUIN95611000404360
  Основание за внасяне: Такса КУЕСТ ЗА ЖЕНИ (имената на участничката)