Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА КУЕСТ ЗА МЪЖЕ

За да се запознаеш с общата информация за събитието, натисни тук.

06.05.24 – 11.05.24
0 свободни
места
Комплекс PromisedLand
с. Стоките
общ. Севлиево
450 лв.

Настаняване и освобождаване

В деня на пристигането настаняването е между 13:00 и 13:30 ч. Първата сесия започва в 13:30 ч. В деня на отпътуването събитието завършва в 13:00 ч. Поради важната последователност на отделните елементи в събитието, участниците трябва да се посветят да присъстват от началото до края на събитието.

Подготовка

Подготовката започва 30 дни преди събитието и в този период всеки участник е нужно да:

 1.  Проверява при възможност всеки ден своята електронна поща, тъй като по време на подготовката ще бъдат изпратени няколко важни писма, свързани с Куест.
 2.  Чете по една глава на ден от Посланието на Яков (така за 30 дена посланието ще бъде прочетено общо 6 пъти).
 3.  Отдели време да прочете по едно размишление на ден – всички 30 размишления ще бъдат изпратени по имейл преди началото на подготовката.
 4.  Прочете книгата на Джон Елдридж „Диво сърце”. Електронен вариант на книгата ще бъде изпратен по имейл преди началото на подготовката.
 5. Научи наизуст няколко стиха от Библията – ще бъдат изпратени по имейл преди началото на подготовката. Задачата е особено важна и не бива да бъде пренебрегвана.
 6.  Започне личен дневник, в който да си води бележки по време на подготовката и престоя си на Куест.
 7. Се моли всеки ден за останалите участници, за себе си и за своето семейство.

Транспорт

За повече информация относно различните начини за придвижване до комплекса, натисни тук.

Всеки участник преди събитието ще получи списък с имената и координатите на останалите мъже, с които може да се комбинира за пътуването.

Такса

Поради ограничените места в комплекса, първите 20 мъже, които заявят участие и предварително заплатят пълния размер на таксата (450 лв) ще бъдат допуснати като участници. Фактическата регистрация ще бъде не по ред на записване, а след извършване на плащането. Таксата за участие покрива 5 нощувки, храна и всички необходими материали за събитието.

Отказване от участие

Ако регистриран участник по каквато и причина реши да не участва в събитието, трябва да уведоми организаторите най-късно 45 дни преди началото на събитието. В този случай таксата ще му бъде върната или по негово желание може да остане като депозит за следващото по ред събитие. Ако не уведоми в срок, таксата няма да бъде върната и ще бъде използвана за спонсориране на други участници, които нямат финансова възможност да заплатят пълния размер на таксата.

Отмяна на събитието

Ако не се събере минималния брой участници (10) или възникне непреодолима пречка и организаторите са принудени да отменят събитието, таксите на участниците ще им бъдат върнати или при тяхно желание могат да останат като депозит за следващото по ред събитие.

За да заявиш желанието си за участие в събитието е необходимо да попълниш следните задължителни полета:  Декларирам, че имам навършени 18 години и съм психично здрав
  Въведи данните на близък човек (съпругa/роднина/приятел), който ще трябва да изпълни една специална задача преди Куест, както и да се моли за теб по време на събитието. Предварително се увери, че този човек е уведомен за твоя избор и е съгласен да поеме тази отговорност.

  Избери вярното:съпругароднинaприятел


  За да бъде завършена твоята регистрация е необходимо да заплатиш таксата за участие от 450 лв по банков път на следната сметка:

  Фондация КОМПАС
  УниКредит Булбанк
  IBAN: BG62UNCR70001525701769
  Основание за внасяне: Такса КУЕСТ ЗА МЪЖЕ (имената на участника)