Зарежда Събития

РЕГИСТРАЦИЯ за ПРОРОЧЕСКО ЕКИПИРАНЕ

За да се запознаеш с общата информация за събитието, натисни тук.

29.08.24 – 31.08.24
0 свободни
места
Комплекс PromisedLand
с. Стоките
общ. Севлиево
250 лв.

Настаняване и освобождаване

В деня на пристигането настаняването е между 17:30 и 18:30 ч. Събитието започва с вечеря от 18:30 ч. В деня на отпътуването събитието завършва в 16:30 ч. и освобождаването на стаята е до 17:00 ч.

Говорител

Пейчо Мухтаров

Транспорт

За повече информация относно различните начини за придвижване до комплекса, натисни тук.

Всеки, който се е регистрирал преди събитието ще получи списък с имената и координатите на останалите участници, с които може да се комбинира за пътуването.

Пакетна цена

Поради ограничените места в комплекса, първите 29 човека, които заявят участие и предварително заплатят пакетната цена от 250 лв, ще бъдат допуснати като участници. Фактическата регистрация ще бъде не по ред на записване, а след извършване на плащането. Пакетната цена покрива 2 нощувки, 2 пълни хранодена и разходите за говорителя.

Отмяна на резервация

Заплатената сума може да бъде върната само ако е извършена отмяна на резервацията поне една седмица преди датата на пристигане. При по-късна отмяна на резервацията или по-ранно напускане на комплекса, заплатената сума не се връща и ще бъде използвана за спонсориране на други участници, които нямат финансова възможност да заплатят пълния размер на сумата.

Отмяна на събитието

Ако не се събере минималния брой участници (10) или възникне непреодолима пречка и организаторите са принудени да отменят събитието, заплатените от  участниците суми ще им бъдат върнати.

За да заявиш желанието си за участие в събитието е необходимо да попълниш следните задължителни полета:
  За да бъде завършена твоята регистрация е необходимо да заплатиш сумата от 250 лв по банков път на следната сметка:

  Ередита ООД
  УниКредит Булбанк
  IBAN: BG33UNCR70001525701806
  Основание за внасяне: РЕЗЕРВАЦИЯ за (посочват се имената) за (посочват се датите)

  * ВАЖНО! В основанието да се пише само „РЕЗЕРВАЦИЯ, имената на човека, за който се отнася резервацията и датите“. Ако е изписан друг текст за основание, ще се наложи да ви върнем парите и превода да бъде извършен наново с правилно изписано основание.