Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

РЕГИСТРАЦИЯ за СЕМЕЕН ЛАГЕР

За да се запознаеш с общата информация за събитието, натисни тук.

19.08 – 24.08.19
6 свободни места
Комплекс PromisedLand
с. Стоките
общ. Севлиево
230лв/възрастен
и по 120 лв/дете

Настаняване и освобождаване

В деня на пристигането настаняването е след 14:00 ч.Събитието започва с вечеря в 18:30 ч. В деня на отпътуването събитието завършва в 14:00 ч. и освобождаването на стаята е до 14:30 ч.

Говорители

Дани и Нори Таневи

Транспорт

За повече информация относно различните начини за придвижване до комплекса, натисни тук.

Пакетна цена

Поради ограничените места в комплекса, първите няколко семейства, които заявят участие и предварително заплатят пакетната цена от 230 лв/възрастен* и 120 лв/дете** ще бъдат допуснати като участници. Фактическата регистрация ще бъде не по ред на записване, а след извършване на плащането. Пакетната цена покрива 5 нощувки, 5 пълни хранодена, материали и разходите за говорителите.

* Такса възрастен (230 лв) – тази сума се заплаща за всеки възрастен, младеж или дете, който ще ползва пълен порцион

** Такса дете (120 лв) – тази сума се заплаща за всяко дете, което ще ползва половин порцион.Важно! Деца до 1 год. се настаняват безплатно, ако родителите им осигурят всичко необходимо по време на престоя.

Отмяна на резервация

Заплатените суми ще бъдат върнати само ако е извършена отмяна на резервацията поне 30 дена преди датата на пристигане. При по-късна отмяна на резервацията или по-ранно напускане на комплекса, заплатената сума не се връща и ще бъде използвана за спонсориране на други семейства, които нямат финансова възможност да заплатят пълния размер на сумата.

Отмяна на събитието

Ако не се събере минималния брой хора (20) или възникне непреодолима пречка и организаторите са принудени да отменят събитието, заплатените от  участниците суми ще им бъдат върнати.

За да заявиш участие на семейството ти в събитието е необходимо да попълниш следните
задължителни полета:

  цяла порцияполовин порция


  цяла порцияполовин порция


  цяла порцияполовин порция


  цяла порцияполовин порция  За да бъде завършена регистрацията е необходимо да заплатите (по 230 лв/възрастен и по 120 лв/дете) по банков път на следната сметка:

  Ередита ООД
  АлианцБанк България
  IBAN: BG88BUIN95611000360798
  Основание за внасяне: РЕЗЕРВАЦИЯ за (посочват се имената) за (посочват се датите)

  * ВАЖНО! В основанието да се пише само „РЕЗЕРВАЦИЯ, имената на човека, за който се отнася резервацията и датите“. Ако е изписан друг текст за основание, ще се наложи да ви върнем парите и превода да бъде извършен наново с правилно изписано основание.