This post is also available in: English (Английски)

Loading...

ДИВО СЪРЦЕ

ДИВО СЪРЦЕ (Wild at Heart Basic) е християнски мъжки лагер, вдъхновен от бест-селъра на Джон Елдридж “Диво Сърце” и провеждан по модел на програма, разработена от самия автор.

Във всяко мъжко сърце е врязън стремежа за приключение, битка и красавица. Мъжът се нуждае от по-дълбоко разбиране на копнежите, които го управляват и защо Бог го е създал такъв какъвто е. Той се нуждае и от по-добро разбиране защо жената до него очаква да бъде красавицата, той да се бори за нея и да я въведе в приключение. Мъжът трябва да бъде силен и да открие, че е способен да се справи в живота.

ДИВО СЪРЦЕ не е семинар за “седемте неща, които мъжа трябва да направи, за да бъде добро момче”. Това е 4 дневно пътешествие за възстановяване на мъжката душа и освобождаване на мъжкото сърце. Защото ако мъжът иска да разбере кой е в действителност като мъж, да живее живот, който си струва, да обича дълбоко една жена и да не предаде нараняване и объркване на децата си, той се нуждае от здраво и цялостно сърце.

Лагерът се провежда от различни фасилитатори на различни локации, но винаги включва видео сесии, дискусии, приключения и разговори край огъня.

Предстоящи събития