This post is also available in: English (Английски)

В Комплекс PromisedLand целогодишно се организират събития, но има периоди, когато календара е свободен и базата може да бъде наета от християнски организации и църкви за провеждане на обучения, семинари, тренинги и ритрийти. Християнски семейства могат да си организират семейни лагери и уикенд почивки. За момента, поради недостиг на персонал, не приемаме индивидуални гости, с изключение на случаите, когато някои иска да си наеме само стая, за да се усамоти за пост и молитва.

С какво разполага базата?

Паркинг – в двора на комплекса.

Стаи – виж снимки тук

Къщата има 10 стаи с общ капацитет 29 човека.

Стая 1: спалня за 2 души + 2 единични легла
Стая 2: спалня за 2 души + разтегаем фотьойл
Стая 3: спалня за 2 души + разтегаем фотьойл
Стая 4: спалня за 2 души + спалня за 2 души
Стая 5 (луксозен апартамент): спалня за 2 души + хол с 2 единични легла
Стая 6: спалня за 2 души
Стая 7: спалня за 2 души
Стая 8: спалня за 2 души
Стая 9: спалня за 2 души
Стая 10: спалня за 2 души + разтегаем фотьойл

Конферентна зала – виж снимки  тук

Залата е обурудвана с 30 стола, озвучителна техника, Apple TV и плосък екран.

Кунхя – поради липса на други заведения в селото, Комплекса осигурява пълно изхранване на гостите, като менюто се уточнява индивудуално с всяка група, която желае да ползва базата. Кухнята не се предоставя за ползване от гостите.

Трапезария – виж снимки  тук

В трапезарията могат да се ползват на самообслужване витрина за безалкохолни напитки, диспенсър за гореща и студена вода, еспресо кафемашина с капсули Lavazza, тостер, както и стилаж със солени и сладки снаксове, ядки, сушени плодове, Nescafe 3в1 и различни видове чайове.

Лятна градина – виж снимки тук

Библиотека – виж снимки тук

Библиотеката е обурудвана със стотици християнски книги на български и английски език, разделени по теми и жанрове. Всички гости могат да ползват книгите от библиотеката по време на престоя си в Комплекса.

Басейн– виж снимки тук

Базата разполага с външен басейн, който се затопля от слънцето през летния период и по тази причина може да се ползва от средата на май до средата на септември.

Wifi – на територията на комплекса има неограничен, високоскоростен безжичен интернет.

какви са стъпките да направите резервация

#1 – Проверете календара за свободни дати

Календар

#2 – Изпратете запитване, използвайки следната форма:

    ВНИМАНИЕ: Изпращане на запитване от ваша страна не осигурява запазването на датите. Ако ние като домакини ви потвърдим, че можем да поемем резервацията, следващата стъпка ще е да уточним менюто и цената. Ползването на базата ще ви е гарантирано след приемане на офертата и заплащане на капаро в размер на 50% от цялата сума.