Зарежда Събития

РЕГИСТРАЦИЯ за ДИВО СЪРЦЕ

За да се запознаеш с общата информация за събитието, натисни тук.

06.08 – 09.08.20
8 свободни
места
с. Стоките 5462
общ. Севлиево
обл. Габрово
180 лв.

Настаняване и освобождаване

В деня на пристигането настаняването е между 13:00 и 13:30 ч. Събитието започва със сесия в 13:30 ч. В деня на отпътуването събитието завършва в 14:00 ч. и освобождаването на стаята е до 14:30 ч.

Фасилитатор

Борислав Стефанов

Транспорт

За повече информация относно различните начини за придвижване до базата, натисни тук.

Всеки, който се е регистрирал преди събитието ще получи списък с имената и координатите на останалите участници, с които може да се комбинира за пътуването.

Такса

Поради ограничените места в базата, първите 29 човека, които заявят участие и предварително заплатят пълния размер на таксата (180 лв) ще бъдат допуснати като участници. Фактическата регистрация ще бъде не по ред на записване, а след извършване на плащането. Таксата покрива 3 нощувки, 3 пълни хранодена и материали.

Отмяна на резервация

Таксата за участие ще бъде върната само ако е извършена отмяна на резервацията поне една седмица преди датата на пристигане. При по-късна отмяна на резервацията или по-ранно напускане на комплекса, таксата не се връща и ще бъде използвана за спонсориране на други участници, които нямат финансова възможност да заплатят пълния размер на таксата.

Отмяна на събитието

Ако не се събере минималния брой участници (10) или възникне непреодолима пречка и организаторите са принудени да отменят събитието, таксите на участниците ще им бъдат върнати.

За да заявиш желанието си за участие в събитието е необходимо да попълниш следните задължителни полета:
За да бъде завършена твоята регистрация е необходимо да заплатиш таксата за участие (180лв) по банков път на следната сметка:

Ередита ООД
АлианцБанк България
IBAN: BG88BUIN95611000360798
Основание за внасяне: РЕЗЕРВАЦИЯ (посочват се датите)