Зарежда Събития

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА КУЕСТ ЗА СЕМЕЙНИ ДВОЙКИ

За да се запознаеш с общата информация за събитието, натисни тук.

11.08 – 16.08.20
16 свободни
места
Комплекс PromisedLand
с. Стоките
общ. Севлиево
600 лв. на семейство

Настаняване и освобождаване

В деня на пристигането настаняването е между 13:30 и 14:30 ч. Първата сесия започва в 14:30 ч. В деня на отпътуването събитието завършва в 13:00 ч. Поради важната последователност на отделните елементи в събитието, участниците трябва да се посветят да присъстват от началото до края на събитието.

Подготовка

Подготовката започва 40 дни преди събитието и в този период всяко семейство е нужно да:

  1.  Проверява при възможност всеки ден своята електронна поща, тъй като по време на подготовката ще бъдат изпратени няколко важни писма, свързани с Куест.
  2.  Чете по една глава на ден от Посланието към Ефесяните (така по време на подготовката посланието ще бъде прочетено общо 5 пъти).
  3.  Отдели време да прочете общо 7 размишления – всички размишления ще бъдат изпратени по имейл преди началото на подготовката.
  4.  Си води бележки по време на подготовката и престоя си на Куест.
  5. Се моли всеки ден за останалите участници и за себе си.

Транспорт

За повече информация относно различните начини за придвижване до базата, натисни тук.

Всеки участник преди събитието ще получи списък с имената и координатите на останалите семейства, с които може да се комбинират за пътуването.

Такса

Поради ограничените места в базата, първите 8 двойки, които заявят участие и предварително заплатят пълния размер на таксата (600 лв) ще бъдат допуснати като участници. Фактическата регистрация ще бъде не по ред на записване, а след извършване на плащането. Таксата за участие покрива 5 нощувки, храна и всички необходими материали за събитието.

Отказване от участие

Ако регистрирано семейство по каквато и причина реши да не участва в събитието, трябва да уведоми организаторите най-късно 55 дни преди началото на събитието. В този случай таксата ще им бъде върната или по тяхно желание може да остане като депозит за следващото по ред събитие. Ако не уведомят в срок, таксата няма да бъде върната и ще бъде използвана за спонсориране на други участници, които нямат финансова възможност да заплатят пълния размер на таксата.

Отмяна на събитието

Ако не се събере минималния брой участници (5 семейства) или възникне непреодолима пречка и организаторите са принудени да отменят събитието, таксите на участниците ще им бъдат върнати или при тяхно желание могат да останат като депозит за следващото по ред събитие.

За да заявиш желанието си за участие в събитието е необходимо да попълниш следните задължителни полета:


За да бъде завършена вашата регистрация е необходимо да заплатите таксата за участие (600 лв) по банков път на следната сметка:

Фондация КОМПАС
АлианцБанк България
IBAN: BG39BUIN95611000404360
Основание за внасяне: Такса КУЕСТ ЗА СЕМЕЙНИ ДВОЙКИ (имената на участниците)