Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

РЕГИСТРАЦИЯ за ПРОРОЧЕСКО ЕКИПИРАНЕ

За да се запознаеш с общата информация за събитието, натисни тук.

27.09 – 29.09.19
9 свободни места
Комплекс PromisedLand
с. Стоките
общ. Севлиево
110 лв.

Настаняване и освобождаване

В деня на пристигането настаняването е между 13:30 и 14:30 ч. Първата сесия започва в 14:30 ч. В деня на отпътуването събитието завършва в 14:00 ч. и освобождаването на стаята е до 14:30 ч.

Говорител

Пейчо Мухтаров

Транспорт

За повече информация относно различните начини за придвижване до базата, натисни тук.

Всеки, който се е регистрирал преди събитието ще получи списък с имената и координатите на останалите участници, с които може да се комбинира за пътуването.

Такса

Поради ограничените места в базата, първите 30 човека, които заявят участие и предварително заплатят пълния размер на таксата (110 лв) ще бъдат допуснати като участници. Фактическата регистрация ще бъде не по ред на записване, а след извършване на плащането. Таксата покрива 2 нощувки, 2 пълни хранодена и разходите за говорителя.

Отмяна на резервация

Таксата за участие ще бъде върната само ако е извършена отмяна на резервацията поне една седмица преди датата на пристигане. При по-късна отмяна на резервацията или по-ранно напускане на комплекса, таксата не се връща и ще бъде използвана за спонсориране на други участници, които нямат финансова възможност да заплатят пълния размер на таксата.

Отмяна на събитието

Ако не се събере минималния брой участници (10) или възникне непреодолима пречка и организаторите са принудени да отменят събитието, таксите на участниците ще им бъдат върнати.

За да заявиш желанието си за участие в събитието е необходимо да попълниш следните задължителни полета:
    За да бъде завършена твоята регистрация е необходимо да заплатиш таксата за участие (110лв) по банков път на следната сметка:

    Ередита ООД
    АлианцБанк България
    IBAN: BG88BUIN95611000360798
    Основание за внасяне: РЕЗЕРВАЦИЯ (посочват се датите)